Bijna!
Lieve mensen,
Het is nu echt bijna zover! Over 19 uur vertrekt mijn vliegtuig richting Spanje en over zo ongeveer 36 uur kom ik aan in de stad waar op dit moment het proces tegen Joran van der Sloot in volle gang is. Mijn tas is, op een paar kleinigheden na, gepakt en bijna iedereen heeft al afscheid genomen.
Hoewel ik de afgelopen week af en toe paniek aanvallen kreeg bij het idee dat ik echt in mijn eentje naar Zuid Amerika ga

Verder wilde ik iedereen nog even bedanken voor mijn leuke afscheidsfeestjes! Zowel met mijn collega's van het UWV als met mijn vriendjes en vriendinnetjes hier in Tilburg heb ik echt een TOPavond gehad!

Voor noodgevallen ben ik gewoon op mijn mobiele nummer bereikbaar en anders via email:
Tot snel,
Liefs Femke
He meisie onwees veel plezier daar Goede reis en we houden contact zo.
Groetjes
Lucia Kees Lydia Erwin
Wij weten niet wie het enger vind: jij of wij. Maar ook "vet spannend" . Geniet er volop van!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Papa en Mama
Hi Femke, super leuk en komt helemaal goed! Ik hoop dat je iets gaat hebben aan de tips! Geniet ervan x
Hey Femke!
Wat stoer dat je in je eentje naar Zuid Amerika gaat! Echt supergaaf! Ik zal je zeker blijven volgen en heel veel plezier!
xo Marjon
hey Femke, tis toch wel te hopen dat ze daar red bull hebben hè! :-)
Goeie reis en have fun.
groetjes Jacqueline
Dag Femke
Als je dit leest ben je al ver weg. Veel plezier, een
goede gezondheid en wijsheid wens ik je toe voor
onderweg. Ik tel de weken!! xxxxxxxxxxxxxxOma
ik ben veilig geland in Lima maar heb geen bereik dus bijdez weet iedereen het nu. xxxx
Goede reis en veel plezier (niet te lang in het casino hangen. Daar komen soms vreemde types).
groet ook van Marcel
hey femke,
wat gaaf dat je naar zuid amerika gaat, doe je wel voorzichtig ;)
Anyway, houd je site in de gaten en heel veel plezier!
Liefs, annelies
Olla schat,
Alles onder controle? Nederland heeft net de eerste wedstrijd gewonnen tegen Denemarken met 2-0. Het was een dramatisch slechte wedstrijd. Niet om aan te zien.
Kijken ze in Peru ook naar het wk? Bevalt je bagpack? Allemaal vragen. Het meest benieuwd zijn we naar hoe je het vindt, hoe je de eerste dagen doorgebracht hebt, hoe je het maakt en of je lekker geslapen hebt enz.
Hier is het nu lekker weer en bij jou?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (zal nooit genoeg zijn), Pa en Ma
Olla,
Daar zijn we weer.
!Even lachen:
Stel dat GOD een neger is en daardoor blanken niet in de hemel komen, dan heeft Michael Jackson vette pech!
Doei!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!